Nogueiras House

Casa das Nogueiras

Casa das Nogueiras

House refurbishment
Viana do Castelo

Project              Feb 2012 – Sep 2013

Construction   Oct 2013 – Feb 2015

The Nogueiras house occupies an existing stone construction in direct relation with the front patio and with views to the sea. Formerly used as a barn, it has now been converted into a house.

The project has started with the perimeter pre-existing walls, to which were added the first floor and the multifunctional box detached from the internal walls and in relation with all the areas.

Area

50 m2

Engineering

Vector Escalar - Engenharia Unipessoal Lda.

Contractor

António Marques, Pintura e Construção

Photography

 © José Campos - Architectural Photography

pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0049
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0045
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0041
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0042
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0044
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0076
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0050
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0051
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0080
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0058
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0066
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0060
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0065
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0078
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0079
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0071
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0073
pardo_NogHouse_Credits_Jose_Campos_0032
pardo_NogHouse_axonometria
pardo_NogHouse_model
setas_direita